Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü takkadak kapının kolayca açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bina dışı yangın merdivenleri, alelumum binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği sağlamak için titizlikle tasarlanır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Evlerde, meseleyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili vaziyet çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Antrparantez bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük olabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net katman düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak lüks makamı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten çokça olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini uygun görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli Yangın kapısı istanbul fi yatı esaslı kriterler çekmece önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış için kullanılmasına cevaz verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en daraç basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve sair strüktürlarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü nispetle cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem kötüın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında esrar tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini sağlamlayarak insanoğluın daha emniyetli bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

Sertifikasız yangın kapıları da normal maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, bedii baplara en yakışır fiyatlarla ehil çıkmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page